Over ons

Be NRG stimuleert mensen
en organisaties
om actie te ondernemen.

Over be NRG

We hebben de aarde te leen maar zorgen er niet goed voor. Zodoende moeten we actie ondernemen om verdere klimaatverandering tegen te gaan op weg naar een volhoudbare toekomst. Be NRG creëert beweging door mensen en organisaties stappen te laten zetten. Wanneer mensen in beweging komen, komt er beweging in systemen.


We betrekken, beleven en bewegen mensen om keuzes met impact te maken. We helpen vooruit en werken aan volhoudbare oplossingen voor alle grote uitdagingen. Op weg naar een schone energievoorziening, die voor iedereen begrijpelijk, beschikbaar en betaalbaar blijft. Samen werken we aan de NRG-transitie!

Wie wij zijn

Remko Cremers

Algemeen directeur

Remko Cremers is werkzaam als projectmanager energietransitie bij Be NRG. Hij is ruim 15 jaar actief in verschillende projecten en rollen binnen de gebouwde omgeving en de warmtetransitie. Het organiseren van een constructieve en prettige samenwerking met verschillende belanghebbenden op alle niveaus is kenmerkend voor zijn aanpak. Zijn vaardigheden liggen in het meenemen van mensen in een proces om ee gezamenlijk resultaat te bereiken. Hij brengt naast een procesaanpak ook inhoudelijke kennis (bedrijfskundige, energietechnische en financiële) mee. Het combineren van verschillende opgaven en beleidsvelden en het leggen van creatieve verbindingen kun je met een gerust hart aan hem overlaten.

Rob Raijmakers

Adviseur Energietransitie

Rob Raijmakers helpt als adviseur energietransitie bij het ontwikkelen van beleid, adviseren over techniek en het begeleiden van bewoners. Met een achtergrond in civiele techniek, het opstellen van energielabels en ervaring met bewoners kan hij zowel voor als achter de voordeur in het proces helpen. Rob heeft ervaring in het koppelen van verschillende duurzaamheidsopgaven zoals energietransitie met klimaatadaptatie en circulariteit. Hierdoor komt de systeemwereld dichter bij de leefwereld en wordt er via de vergader-, teken- en keukentafels tot nieuwe oplossingen gekomen.


Hoe wij werken


bebusiness7-offer-pic6
1) Analyseren
Dit omvat het grondig onderzoeken van het speelveld en het specifieke vraagstuk. Tijdens deze fase wordt de situatie in kaart gebracht, inclusief alle relevante factoren en belanghebbenden.
bebusiness7-offer-pic7
2) Identificeren
Hier wordt de focus van het project bepaald. Dit houdt in dat de kansen en uitdagingen worden geïdentificeerd, wat richting geeft aan de verdere aanpak en strategie.
bebusiness7-offer-pic5
3) Organiseren
In deze fase worden alle betrokken partijen gemobiliseerd, doelen afgestemd en de inspanningen gecoördineerd om tot gezamenlijke actie over te gaan.
bebusiness7-offer-pic6
4) Uitvoeren
Hier passen we de aanpak daadwerkelijk toe. Het betreft de praktische uitvoering van de geïdentificeerde strategieën en acties, waarbij de plannen worden omgezet in concrete resultaten.

Voor vragen of aanvullende informatie, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen.

Contact

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.